MolBridge fra Moltech Norge er vår løsning for en enkel styring av skjerm-, mus- og tastatur, også kjent som KVM-matrise.

Brosjyre knapp.png


Kort installasjonstid

MolBridge topology_small.png


Molbridge er skalerbart og tilpasses kundens behov med tanke på antall innganger og utganger som kreves. Én nettverkskabel forbinder hver PC til Matrise og fra Matrise til hver skjerm, ingen behov for ekstra strømforsyning, dette korter ned installasjonstid og trenger ingen større inngrep dersom systemet skal ettermonteres. 

Hold kostnaden nede

Cisco CBS Series_small.png

Selve KVM matrise switchen er en vanlig styrbar nettverksswitch, dette holder kostnaden nede og man kan bygge på systemet ved en senere anledning. Dette gjør MolBridge til et godt valg uansett størrelse og type fartøy, gammelt eller nytt.

Enkel betjening

MolBridge gjør det enkelt å flytte skjermer rundt behov og ønske ved å bruke touchskjermen.

change source_small.gif

Når man har funnet et oppsett som fungerer kan dette lagres og navngis for å raskt laste inn favorittoppsettet senere. Hver bruker kan lagre 4 favoritt oppsett som kan endres og lagres på nytt når det måtte ønskes.

Favoritter_small.jpg

Juster skjermbelysning

En annen funksjon som ligger i MolBridge er justering av lysstyrken i skjermene på broen. Om skjermene montert på broen har mulighet for ekstern styring av lysstyrken, vil du ved bruk av berøringsskjermen til MolBridge enkelt endre lysstyrken på skjermene fra én posisjon.

brilliance_small.png

For å gå til produktsiden klikk her

MolBridge.png